Idag så är det supertrångt i marknadsföringsfönstren och företagen fullkomligt slåss för att synas. I sociala medier dränks näringsidkare av folk som påstår sig ha undermedicinen för annonser på Facebook eller LinkedIn. Vi har en annan metod. Vi vet att podcasten är oslagbar då det kommer till varumärken av tre mycket goda anledningar: 

1) Intimitet - Efter som poddar oftast konsumeras mobilt är rösten extremt nära lyssnaren - nästan som ett telefonsamtal. Det bygger en fysisk känsla av närhet och trygghet som inga medier slår podden i.

2) Förtroende - Programledaren i en podd blir ett med lyssnaren och man ser hen som en kompis. Det här bygger en mycket nära relation till podcasten och dess programledare.

3) Win - win - win - Då du igör redaktionellt innehåll och inte bara "traditionell radioreklam" så får du ytterligare en usp. Ditt varumärke vinner på en smaklig placering i något som engagerar lyssnaren och poddaren gör en förtjänst genom att tillhanda hålla er platsen. Poddaren kan lika gärna vara er själva.

Vi träffare företag för att berätta mer om det här och ger förslag på hur just ni kan jobba med podd-mediet ut ett varumärkesbyggande eller säljande syfte. Det går att göra på många olika sätt men ni har allt att vinna på att konkurrera med en podcast. Kontakta oss idag så hör vi av oss omgående.

Podcasterian - mer än 300 poddavsnitt producerade av oss och för företag. Vi kan podd-Sverige. Nu vill vi gärna berätta för dig vad du kan göra med det här mediet.

{uniform form=2/}

Våra användarvillkor är superenkla. Du får marknadsföra din podcast gratis hos oss genom att lova följande.

1.      Du är ansvarig för det innehåll du publicerar och länkar till.

2.      Du ansvarar för det material och länkar till material du publicerar här.

3.      Det du publicerar här får inte bryta mot svensk lag.

4.      Vi förbehåller oss rätten att radera material eller länkar som vi anser bryter mot svensk lagstiftning.

5.      Vi förbehåller oss rätten att stänga av medlemmar eller lyssnare som bryter mot dessa regler.

6.      Podcasters tar inget ansvar för vad medlemmarna publicerar på Podcasters.se