Nå kunder som är intresserade av din produkt eller brett till massorna
microphone 1172260 640

Antalet podcastlyssnare växer månad för månad. Det gör även lyssnarantalet. Det är numer en självklar kanal för allt fler företag att marknadsföra sig i poddar. Rätt hatertat är det en starkare kanal än de flesta traditionella mediespottar. Fel hanterat är kan det bli en dålig investering. Vi har kompetensen att ge ditt företag rätt exponering i rätt podcast.

Vi har tusentals poddar i våra listor. En del poddar når många, andra ganska få. Ditt budskap kan antingen få bred räckvidd eller nå exakt din målgrupp i en nischad podd. Vi jobbar med innehållsmarknadsföring i största möjliga mån och med det sagt så är dina potentiella kunder som lyssnar på podden mer öppna och tillmötesgående för ditt budskap än i en banner. Det är nämligen så att företroendet för en podcast är skyhögt, kanske högre än något annat medie så då ditt budskap placeras i deras kontext och inte i en radioliknadne jingel så kommer buskapet plötsligt få tyngd. Så här funkar en kontakt med oss:

1. Du kontaktar oss och berättar vad du behöver hjälp med,

2. Vi tar fram förslag på podcasts ur vårt bibliotek med hundratals podcasts vi har kontakt med. Vi letar även i de tusentals poddar vi registrerat i Sverige som också kan vara intressanta.

3. Vi presenterar detta för dig och hittar tillsammans de poddar som verkar intressanta.

4. Vi kontaktar podcasten du är intresserad av och stämmer av att de är intresserade av att samarbeta med er.

5. Vi planerar kampanjen med dig utifrån vår och din erfarenhet och kompetens från respektive områden.

6. Er kampanj drar i gång i podcasten.

Läs mer om varför vår medarbetare Pelle Estborn, poddratioproducent och content marketingredaktör tycker att du ska satsa på podd och content marketing.

Om du är osäker på vad podcastannonsering innebär för ditt företag så kontakta oss. Vi vet att kompetensen kring poddar är skiftande där ute men vi kan övertyga dig om vad som passar bäst för dig. Ärligt talat är podcast inte för alla och det kanske snarare är så att du ska ha en egen podcast istället.

I nuläget letar vi efter poddintresserade företag som vill se mer långsiktiga samarbeten tillsammans med oss. Tillsammans vill vi bygga upp starka nätverk tillsammans med våra hundratals podcasts som vi idag representerar. Är du intresserad av att veta mer, köpa annonsplats eller vill få annan information om oss så når du oss här:

 

 0707 17 47 30