microphone 1003561 640Podcast är idag en fantastsik kanal att nå ut i. Vi vill ge poddare en chans att tjäna pengar på sitt arbete och det gör vi redan idag. Det finns mycket rykten kring hur lätt det är att tjäna pengar men vi har erfarenhet och kan säga att det är långt ifrån enkelt. Men det går att få en extra inkomst! För att kunna samarbeta med oss behöver er podcast uppfylla ett av följande kriterier:

1. Din podcast har en tydlig inriktning och över 2000 lyssnare per avsnitt.

2. Din podcast har över 15000 lyssnare per avsnitt.

3. Du är en känd person som vill starta en podcast.

Uppfyller du någon av dessa kriterier fyller du i formuläret nedan och skickar till oss. Du är då med i vårt bibliotek av hundratals svenska podcasts som vi försöker matcha mot företag. Hittar vi en bra koppling till din podcast så kontaktar vi dig och hör om du är intresserad av ett samarbete med företaget. I så fall går vi vidare och diskutrerar hur innehållet ska anpassas till din podcast och vad du ska ta för pris. Sen ordnar vi kontakt mellan dig och företaget och allt rullar igång. Enkelt va?

Hur jobbar ni?

Vi jobbar med att ge företagen en bra koppling till din podcast men många företag är ointresserade av koppling och väljer räckvidd framför koppling. Vi arbetar med att försöka förklarar fördelen med starka kopplingar vilket kommer göra det möjligt för oss att arbeta med fler podcasts. Oavsett vad har vi flera arbetsmetoder som vi anpassar för respektive podd och kund för bästa resultat. Då det lyckas blir det ofta mycket bra. Har du frågor kan du mejla . Vi ser fram emot att samarbeta med dig.

OBS! Det har påpekats att formuläret nedan inte fungerar. Har du skickat till ossoch ej fått sbar så bifogar du dina svar på den sökta informationen nedan och skickar ett mejl till

Poddens namn*
Antal lyssnare/avsnitt*
Antal avsnitt/månad*
Beskriv podden kort*
E-mail:*
Telefon:
-