4228

Min profil

Din logga eller profilbild (måste vara 200*200 px, högupplöst)
Entreprenörskap
#företagarpodden
För dig som driver företag, vill göra det, eller underhållas inom entreprenörskap!
(3) (3)
I #företagarpodden tar Günther Mårder och Jenny Rosenbaum med oss på en rafflande kunskapsresa. Vilka är de hetaste politiska frågorna för företagare, de vanligaste misstagen och hur blir man underbart rik?

För dig som driver företag, vill göra det i framtiden, eller bara vill ha en fin lyssnarstund! Inspiration, underhållning och framförallt: saker som du får bättre förutsättningar att bli framgångsrik i ditt företagande! 

Programledare är Günther Mårder, vd på Företagarna och Jenny Rosenbaum, arbetsrättsexpert på Företagarnas juridiska rådgivning.

Varje onsdag!

Första avsnittet släpptes här på foretagarna.se/foretagarpodden och på iTunes 23 december 2015, och därefter varje onsdag!

Alltid i #företagarpodden

Gråzonen: Vi diskuterar saker som är precis vad det låter som. Kanske okej, visserligen lagligt, men är det lämpligt? Vår opinonschef Patrik är orolig för denna skumma punkt, men vi lovar försöka hålla allt i styr!

Hisspitchen: Vi åker upp en våning eller två i en fiktiv hiss. Pitcha din företagsidé för oss och låt den bli synad! Ur det mest tokiga föds de häftigaste idéerna.

Bli underbart rik - #sparadkrona: En av Günthers favoritpunkter. Öka intäkter och minska kostnader, hur blir man underbart rik på sitt företagande? Mycket handlar om rena pengar, men det finns förstås mycket annat som gör att en känner sig rik.

Fråga podden

Har du någon fråga om företagare och företagande till vår jurist? Fyll i formuläret på http://www.foretagarna.se/foretagarpodden/ och skicka frågan till programmet!

 

#företagarpodden

Vill du kommentera, följa diskussionen, fråga, risa eller rosa? Hashtaggen är #företagarpodden i sociala medier, vi ser fram emot era inspel! 

/Günther & Jenny

Är avsnittslistan lång? Använd webbläsarens sökfunktion, ctrl+F eller CMD+F och skriv in taggen du söker. Taggen visas på sidan nedan.

#företagarpodden Special: Kan en landsmoder stå på en balkong och reflektera?

Forum

Ämne
Den här användaren har inte gjort några inlägg.