5088

Min profil

Din logga eller profilbild (måste vara 200*200 px, högupplöst)
Livsstil
Gagga Grönt
Organisk podcast för folk med mörk- till ljusgröna fingrar

En podd om det det gröna och grävande livet. Som vindlar från täppan till planeten, från nyfödda hjärtblad till tusenåriga ekar för att sen landa i vår mylla ur både mikro- och makroperspektiv. Och maskperspektiv. Naturligtvis också ur ett människoperspektiv: de som möter masken, gräver med gröna fingrar - och de som har tankar om var i grönskan människan kommer in. Förhoppningsvis kommer en massa goda frön spridas och slå rot där det behövs.

Gagga Grönt är utan begränsningar; inga gärdesgårdar eller lecablocksmurar stänger ute ämnen som inte passar in därför att  någon växt är för vild eller för tam, därför att ämnet kanske är för smalt eller för brett ... för blått eller grått. Hör det till jord, land, hage, äng, skog - eller rör hela vår planet vars välmående är en förutsättnng för allt det andra - så platsar det. Det har jag som Gagga Grönts trädgårdsmästare, omnipotenta poddodlare och dam på täppan bestämt.

Häng på som en hungrig humla över detta oändliga, ständigt växande fält! Du kan också hitta Gagga Grönt här:  https://www.facebook.com/gaggagront/

#odling #trädgård #hållbart #jord #grönt

 

 

Är avsnittslistan lång? Använd webbläsarens sökfunktion, ctrl+F eller CMD+F och skriv in taggen du söker. Taggen visas på sidan nedan.

Forum

Ämne
Den här användaren har inte gjort några inlägg.

Poddar 0

Rubrik
Den här användaren har inga avsnitt publicerade.