3490

Min profil

Din logga eller profilbild (måste vara 200*200 px, högupplöst)
Musik
Gatuslang
Av, om och för svensk hiphop

Idén till det som idag är Gatuslang föddes i samband med ett studentradioprogram med fokus på hiphop i Göteborg under 2004-2005. Tanken då precis som idag var att låta en person från den svensk hiphopkulturen prata till punkt. Då var programmet begränsat till en timme med inslag av musik, men med dagens podcastsändningar finns inte längre några begränsningar, vilket gjort Gatuslang möjligt.

Gatuslang har tagit sitt namn från den klassiska låten av Ken Ring över Collene & Webb-beat med just samma namn. Det är också i den här eran som mycket av programmet kommer att ta avstamp.

Programmet Gatuslang är ett program med ren passion för den svenska hiphopen. Äkta, okuttat och helt oberoende.

Ansvarig utgivning, idé, klippning, intervju, research, ljudteknik och projektledning av Pontus Gustavsson.

Pontus Gustavsson är musikjournalist och utbildad projektledare med 20 år av hiphop i blodet. Med bakgrund som chefredaktör för SVU (Svenskunderjord.com), tongivande person bakom Sveriges största hiphopsida Whoa.nu, skribent under flera år på dagensskiva.com och med stor erfarenhet av hiphopradio vill han nu ge svensk hiphop ett seriöst perspektiv och en ärlig ocensurerad röst.

För alla er som lever hiphop!

Är avsnittslistan lång? Använd webbläsarens sökfunktion, ctrl+F eller CMD+F och skriv in taggen du söker. Taggen visas på sidan nedan.

Forum

Ämne
Den här användaren har inte gjort några inlägg.

Poddar 0

Rubrik
Den här användaren har inga avsnitt publicerade.