1309

Min profil

Din logga eller profilbild (måste vara 200*200 px, högupplöst)
Nyheter, samhälle och politik
Veganpodden.se
Samhälls- och ekonominyheter samt intervjuer och reportage ur ett veganskt perspektiv

En nyhetssajt och podcast som samlar veganrelaterade nyheter inom samhälle, ekonomi och finans. Analyser och trender och intressanta reportage görs och vi blickar inte bara mot Sverige - utan runt hela världen - eftersom veganismen ju är global.

Var med och möt framtiden.Jag heter Minal Nygårds - och är själv en vegan sedan 2018.

I första avsnittet hör vi bland annat hållbarhetschefen på Max berätta om hur de ser på framtidens burgare. Det blir också ett nyhetssvep med vegan perspektiv. Och vad är definitionen av vegan och vad gäller angående märkning och kontroller av veganska produkter?  

Och fler idrottare blir veganer. Vi talar med Linda Bakkman på Sveriges Olympiska kommitté om vad en elitidrottande vegan ska tänka på. Och mycket mer.

I det andra avsnittet är det ett special fokus på djurskydd och djurrätt.

Vi hör om hur lagen medger att djur är kännande varelser och att deras naturliga beteende skall beaktas - men också om hur dagens djurskydd inte räcker till för att garantera djuren just det. Här intervjuas bland annat Frida Lundmark Hedlund från Sveriges Lantbruksuniversitet och djurrättsexperten Birgitta Wahlberg från Åbo Akademi. Som vanligt kommer även ett aktuellt nyhetssvep, en krönika och mycket mer. 

Är avsnittslistan lång? Använd webbläsarens sökfunktion, ctrl+F eller CMD+F och skriv in taggen du söker. Taggen visas på sidan nedan.

Forum

Ämne
Den här användaren har inte gjort några inlägg.

Poddar 2

Rubrik
Veganpodden -Avsnitt 2
Veganpodden - Avsnitt1